Χώρος Φυσικοθεραπειών & Χειροθεραπείας

Ο χώρος Φυσικοθεραπειών & Χειροθεραπείας του κέντρου, είναι εφοδιασμένος με ειδικευμένο εξοπλισμό πολλαπλών θεραπευτικών τεχνικών. Ειδικές κλίνες φυσικοθεραπείας, μηχανήματα υπερήχων, Laser, Tecar, Ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, Ιοντοφόρησης, Ηλεκτρομαλάξεων, κ.α.

Χώρος Υδροθεραπείας

Δύο θερμαινόμενες πισίνες,  70 τ.μ., με αυτόματο σύστημα οικολογικού καθαρισμού με συσκευές οζονισμού, φυσικού θαλασσινού αλατιού, υπεριώδους ακτινοβολίας και ρύθμισης pH, ώστε να εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα νερού.

Αίθουσα θεραπευτικής γυμναστικής

Ο εξοπλισμός της ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ αποτελεί από τους πιο εξειδικευμένους για θεραπεία και αποκατάσταση στον Ελληνικό χώρο. Τα περισσότερα μηχανήματα είναι πνευματικά – λειτουργούν δηλαδή εξ ολοκλήρου με την πίεση του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρήση παραδοσιακών «ελεύθερων βαρών» κατά την άσκηση. Αντίθετα, τα μηχανήματα συνδέονται με έναν αεροσυμπιεστή που τροφοδοτεί ολόκληρο το γυμναστήριο. Αυτό συνεπάγεται μιας σειράς πλεονεκτημάτων που δεν υπάρχουν στα “κανονικά” γυμναστήρια.

Επίσης τα εν λόγω όργανα επιτρέπουν εξαιρετικά μικρές αυξήσεις βάρους κατά 100 γρ., με αντίσταση που φυσικά μιμείται τη φυσική λειτουργία των μυών, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα του πόνου, των τραυματισμών και των ατυχημάτων. Επίσης είναι εξαιρετικά αθόρυβα.

Χώρος Γυμναστηρίου Χειροθεραπευτικής

Αίθουσα Sauna & Hammam

Η ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ διαθέτει εξειδικευμένους χώρους Sauna και Hammam (ατμοσάουνα). Η χρήση τους επιφέρει πληθώρα οφελών για την υγεία και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση. Πρόκειται για έναν απόλυτα φυσικό και βαθύ τρόπο καθαρισμού του σώματος, τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό.

Η Sauna λειτουργεί σε πολύ υψηλή θερμοκρασία 70°-90° με χαμηλά επίπεδα υγρασίας, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για εφίδρωση και βαθύ καθαρισμό των πόρων. Το hammam  διεξάγεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία 40°-50° με υψηλά επίπεδα υγρασίας, και αξιοποιεί την δύναμη του ατμού για βέλτιστα αποτελέσματα εφίδρωσης και αναζωογόνησης.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart