Ποιοι είμαστε

H Χειροθεραπευτική είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Φυσικοθεραπείας που λειτουργεί από το 1995 στη Χαλκίδα. Σε ένα χώρο 600 τ.μ., τριών ορόφων, απόλυτα εξοπλισμένο και οργανωμένο με βάση τα κορυφαία διεθνή πρότυπα, αποτελεί το μοναδικό του είδους του στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στον Βαλκανικό και γενικότερο Ευρωπαϊκό χώρο.

Με τεχνολογικό εξοπλισμό που διαρκώς εξελίσσεται, την πληρέστερη γκάμα μηχανημάτων και τεχνικών Φυσικοθεραπείας που μπορεί να επιδείξει ανάλογο κέντρο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο θεραπευτικής γυμναστικής με αεροϋδραυλικά όργανα και 2 θερμαινόμενες πισίνες 70 τ.μ., η Χειροθεραπευτική μπορεί να καλύψει ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά ακόμα και την πιο απαιτητική θεραπεία.

Η αιχμή της τεχνολογίας συνυφαίνεται ιδανικά με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, την πολυετή γνώση και εμπειρία μας και πάνω από όλα το αληθινό και βαθιά ανθρώπινο ενδιαφέρον για κάθε έναν που μας εμπιστεύεται το στόχο ή το πρόβλημά του.

Ικανοποίησή μας το χαμόγελο των ανθρώπων που μας επέλεξαν, ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη που βρήκαν σε εμάς θεραπεία και έκαναν τη ζωή τους καλύτερη.

Γιατί εμάς

 • Πραγματικά τεράστιο εύρος τεχνικών και μηχανημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα για συνδυαστικές θεραπείες μεγιστοποίησης του θεραπευτικού αποτελέσματος και βράχυνσης του χρονικού διαστήματος αποκατάστασης.
 • Αυξημένη πιθανότητα αποφυγής χειρουργείου όπως έχει συμβεί σε πλείστες περιπτώσεις ασθενών μας.
 • Υπηρεσίες επιπέδου διεθνών κέντρων, με ανθρώπινη προσέγγιση και απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία. Η διαπροσωπική σχέση με τον ασθενή και ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα της κάθε περίστασης είναι για εμάς βασικοί πυλώνες της θεραπευτικής διαδικασίας.
 • Άνετος, ευχάριστος, πεντακάθαρος χώρος, διαθέτει ιδιωτικό δωρεάν parking για εξυπηρέτηση μετεγχειρητικών ασθενών, τραυματιών ή ατόμων με άλλες ειδικές ανάγκες.
 • Πισίνες με οικολογικό καθαρισμό νερού χωρίς χρήση επικίνδυνου χλωρίου.
 • Θεραπευτικός στόχος που δεν σταματά στην επίτευξη του προσδοκόμενου αποτελέσματος αλλά επεκτείνεται στη διατήρηση της υγείας του θεραπευόμενου με ταυτόχρονη πρόληψη προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.
 •  Συνεχής κατάρτιση του προσωπικού, διαρκής τεχνολογική ανανέωση και αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών.

Οι στόχοι μας

Ο στόχος μας είναι όλες μας οι γνώσεις, οι εμπειρίες και ο άρτιος εξοπλισμός μας να τεθούν στη διάθεση των ατόμων που τα έχουν ανάγκη!

 • Άτομα μετά από τραυματισμούς ή μετά από ορθοπεδικές επεμβάσεις
 • Άτομα με νευρολογικές – κινητικές διαταραχές
 • Άτομα με χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους
 • Άτομα που τους έχει συστηθεί να βελτιώσουν την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση με ασφαλή τρόπο, ώστε να μη χειροτερεύσουν προυπάρχοντα προβλήματα υγείας ή να δημιουργήσουν τυχόν τραυματισμούς
 • Αθλητικά γκρουπ για αποθεραπεία και εξειδικευμένη ενδυνάμωση

Όμως όλα τα μηχανήματα και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις δεν θα είχαν κανένα νόημα από μόνα τους αν δεν υπήρχε ο ανθρώπινος παράγοντας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι συνεχώς εμπλουτιζόμενες γνώσεις μας, το έμπειρο προσωπικό μας και κυρίως το αληθινό ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο είναι αυτά που θα δώσουν αξία και θα κάνουν αποτελεσματικά όλα τα παραπάνω.

Για μας ο ασθενής και γενικότερα ο άνθρωπος που μας επισκέπτεται είναι μοναδικός και έτσι αντιμετωπίζεται. Αξιολογείται η κατάσταση του με χειροθεραπευτικές μεθόδους και αποφασίζεται σε συνεργασία με τον γιατρό του το είδος και ο αριθμός των θεραπειών που έχει ανάγκη για να οδηγηθεί στο μέγιστο εφικτό σημείο της αποκατάστασης του το συντομότερο.

Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

Ευάγγελος Παπαδημητρίου, Επιστημονικός Διευθυντής

Ευάγγελος Παπαδημητρίου, Φυσικοθεραπευτής Μ.S., P.T., Επιστημονικός Διευθυντής και Ιδιοκτήτης του Κέντρου

Η επιστημονική ομάδα της Χειροθεραπευτικής

Το Επιστημονικό Προσωπικό της Χειροθεραπευτικής

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart