Η Ομάδα της Χειροθεραπευτικής

Η Επιστημονική ομάδα της ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ

Η Ομάδα της Χειροθεραπευτικής

Φωτογραφία Ιωάννα Βλάχου

Ιωάννα Βλάχου

Η Ιωάννα Βλάχου είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αιγίου από το 2014 με συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε μυοσκελετικές παθήσεις, αντιμετώπισης μυοπεριτοναικού συνδρόμου με χρήση ξηράς βελόνας (trigger point therapy-dry needling), κλινικής θεραπευτικής μάλαξης καθώς και λεμφικής μάλαξης. Έχει εργασιακή εμπειρία στο Γ.Ν.Χαλκίδας και στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) Ευβοίας. Από τον Δεκέμβριο του 2014 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

Φωτογραφία Μαρία Αναγνώστου

Γεωργία Νικολάου

Η Γεωργία Νικολάου είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αιγίου από το 2014 με συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις, σε τεχνικές μάλαξης για θεραπεία και ευεξία καθώς και στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών. Έχει εργαστεί στη Κω ως spa therapist (2018), στη Χαλκίδα σε ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας, στην ανδρική ομάδα volley Ηρακλής Χαλκίδας(2017-2018) και στη Πάτρα σε κέντρο φυσικοθεραπείας (2013-2015). Από το Δεκέμβριο του 2018 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

Κουκουβίνος Γεώργιος

Κουκουβίνος Γεώργιος

Είναι απόφοιτος του Metropolitan College Αθηνών και κάτοχος πτυχίου Bachelor Physiotherapy University of London, από το 2016. Συγκεκριμένα ειδικεύεται στις μυοσκελετικές παθήσεις, στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και στην υδροθεραπεία ( Halliwick Concept). Έχει εργασιακή εμπειρία στα κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ», στο Physiomedica «Σωκράτης Ηλιάδης» και στο Ιασώ General κέντρο φυσικοθεραπείας.

Φωτογραφία Αντώνης Βεϊζάι

Αντώνης Βεϊζάι

Ο Αντώνης Βεϊζάι είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού το 1998. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στην θεραπευτική άσκηση και το personal training. Από το 2008 συνεργάζεται με το Κέντρο μας.

Χατζηαντωνάκη Ανίκα

Χατζηαντωνάκη Ανίκα

Η Ανίκα είναι το πρόσωπο της γραμματειακής υποστήριξης στο κέντρο μας. Ξεκίνησε μαζί μας το Μάρτιο του 2020, και έκτοτε με το χαμόγελο και τη φωτεινή προσωπικότητα έχει ενταχθεί στην ομάδα μας. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής ενώ τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε θέσεις στο χώρο της υγείας.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Shopping Cart
elGreek